Vera vertelt hoe je je lippen kissproof krijgt!

De CG! Kiss Of Approval awards zijn net geweest, en de winnaars zijn gekozen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe zorg je nou eigenlijk dat ook jij die Kiss of Approval krijgt? Oftewel: Hoe maak je je lippen kissproof?

Eindelijk, je gaat op date met die leuke jongen. Terwijl je nadenkt over jullie afspraakje naar de bios/dierentuin/café/restaurant/bij hem thuis (haal door wat niet van toepassing is), vraag jij je af hoe jullie eerste zoen zal zijn. Dat kan ik helaas niet voorspellen, wel kan ik vertellen wat je kan doen om je lippen kissable mogelijk te maken.

Scrubben. Zorg dat je lippen vrij van velletjes en lekker zacht zijn. Het ziet er mooier uit, maar voelt ook beter aan. Je wilt tenslotte niet tijdens je date bezig zijn met velletjes van je lippen plukken.

Er zijn speciale lip scrubs zoals bijvoorbeeld Lush en In de Watten (webshop) die verkopen. Maar met een tandenborstel ronddraaiende bewegingen over je lippen heen maken kom je ook al een heel eind.

Lip balsem. Zorg voor een lip balsem die je lippen voedt, maar niet te plakkerig is. Normaal vind je een wat sticky balsem misschien juist prettiger, maar nu is het geen goed idee.

Tenzij je wilt dat de jongen letterlijk aan je lippen blijft hangen natuurlijk. 😉 Een tintelende lipbalsem zoals Blistex is ook heel lekker. Die tinteling die jij voelt, voelt hij straks na het kussen namelijk ook.

Lipgloss of lipstick. Het grootste dilemma: kan je lipgloss of lipstick dragen? Een mooie kleur of glans op je lippen kan hem aantrekken of juist afstoten. Het maakt je lippen mooier en een lekker geurende gloss zorgt zeker ook voor bonus punten.

Met zoenen is het niet handig, maar na wat drinken is het grootste deel van je gloss waarschijnlijk wel verdwenen. If not, als een jongen echt graag met je wil zoenen maakt hem die plakkerige toestand heus niets uit.

Het meest belangrijke is natuurlijk om plezier te hebben, so have fun and kiss away 😉

Big kiss,