We love sale, maar wow wat is het soms moeilijk om goed te shoppen! Joika geeft je tips om de perfecte koopjes te scoren!

Bij deze wens ik jullie meteen een geweldig nieuwjaar!

En eigenlijk vind ik dit één van de leukste periodes van het jaar want het is saaaaale! Maar ja, waar moet je in al die stapels korting nu precies naar op zoek gaan? Ik heb enkele tips voor jullie!

1.Bruine lederen handtassen. Tassen zijn altijd mijn favoriet, meestal ben je er wel wat geld aan kwijt. Zeker aan de lederen exemplaren, maar die zijn je geld meer dan waard! Met een beetje geluk vind je er 1 die voor de komende jaren mee gaat, dat is nou investeren! 😉

2.Little black dress. Tenminste: als je dienog niet in de kleerkast hebt hangen, want waarschijnlijk heeft elk meisje er één hangen. Ze zijn tijdloos, altijd goed voor als je naar een feestje moet en je niet weet wat aan te doen: de LBD altijd een leuke optie.

3.Een camelkleurige trenchcoat. Ook een blijver! Het maakt de minst leuke outfit altijd net een beetje fleuriger en eleganter.

4.Een wit hemd. Wie heeft er nog nooit één aangehad? Het past bij alles en het maakt een mindere dag weer een beetje fleurig.

5.Een goede jeans. Ook hieraan kun je je hele maandbudget kwijtraken. Maar in de solden kun je een goede voor een prikkie vinden. Je zult wel veel moeten zoeken voor de perfecte!

Veel succes!

Lots of Love,

Joika