Beautyblogger Vera zet de fijnste huidverzorging op een rijtje, van goedkoop naar duurder!

CosmoGIRL! De fijnste huidverzorging van goedkoop naar duurder

Voordat je aan de gang gaat met foundation, concealer, poeder of plamuur, is het belangrijk dat je je huid eerst goed verzorgd. Of je nou zoveel pukkels hebt dat je braille kunt lezen (mijn voorhoofd), of een droge huid waarbij de glimlachen pijn doet, verzorgen is een must. Verzorg je je huid niet, dan zit de make-up die je erop smeert ook niet mooi. Vandaag vertel ik jullie wat ik de fijnste verzorgingsproducten vind, voor ieder budget.

Essence heeft sinds dit jaar de huidverzorgingslijn My Skin, die je net als de make-up bij de drogist kunt kopen. De verpakkingen zijn leuk en er zijn producten voor verschillende huidtypen. Lees hier mijn review van de Essence My Skin Moisturizing Cream-Gel die slechts €1,99 kost.

Dr van der Hoog heeft het assortiment helemaal vernieuwd met andere verpakkingen en verbeterde formules. Ik heb een aantal producten getest en ze vielen bij mij goed in de smaak. Erg lekker zijn nog steeds de maskertjes; leuk voor een relaxte middag tutten en een film kijken met vriendinnen.

Benefit is te koop bij Sephora en bij een aantal filialen van Douglas en heeft onwijs leuke producten. Niet alleen de make-up is fantastisch, ook de b.right! Skincare producten zijn geweldig. Net als de übercute verpakkingen trouwens! Het is wel aan de dure kant, maar de producten zijn heerlijk.

Clarins is een merk waarvan ik nu de dagcrème gebruik. Mijn moeder is gek van Clarins en dat weerhield mij er eerst van het merk ook te proberen. Toch heb ik het gedaan en ben ik super tevreden over de Eclat Du Jour (speciaal voor de jongere huid) Daily Energizing Cream. Ook de Gentle Peeling is heerlijk om je huid te ontdoen van dode huidcellen.

Welke huidverzorging gebruik jij?

Liefs,