Eva Hendrix (17) woont in Grootschermer. Ze studeert voor interieur adviseur en blogt over kunst, cultuur en fun to do-stuff.

Kunst is een erg breed onderwerp je kan kunst eigenlijk in alles zien; van muziek, dans, tot beeld of poëzie.

Mijn eerste blog die ik met jullie wil delen gaat over het cultuurhuis genaamd de Brakke Grond. De Brakke Grond is een gebouw waar veel verschillende evenementen gehouden worden; van theater, dans tot beeldende kunst en dit allemaal wordt gemaakt door mensen uit Vlaanderen. Ik vind het dan ook erg bijzonder dat kunst uit Vlaanderen hier in Nederland te bewonderen is. In de Brakke Grond worden ook veel andere dingen georganiseerd; festivals, lezingen, workshops, vragen uurtjes aan kunstenaars, noem het maar op. Voor iedereen van onze leeftijd is het leuk om dit mooie cultuurhuis eens te bezoeken.

Ik heb de laatste keer de expositie van een beeldend kunstenaar en fotograaf Frederik Heyman bewonderd. Deze kunstenaar woont in Antwerpen en bouwt zijn eigen decors naar eigen ontwerp om die voor zijn eigen fotografie te gebruiken (is dat niet creatief?). Ook liet hij bij deze voorstelling zien hoe sommige foto’s tot stand zijn gekomen en gemaakt zijn aan de hand van korte filmpjes.
Hij weet zijn fantasie heel mooi te uiten.
Ik heb voor jullie twee foto’s die in de tentoonstelling hingen:

Ben je benieuwd naar andere projecten? Bezoek dan even de website; www.brakkegrond.nl.

Om mijn blog wat persoonlijker te maken wil ik jullie elke week een foto, tekening, schildering, etc. laten zien die ik zelf heb gemaakt.
Aangezien het bericht over Fredrik met fotografie te maken heeft laat ik deze week een foto zien die ik zelf gemaakt heb in 2010:

Liefs, Eva!