of niet?

Vlinders in je buik, een big smile op je gezicht als je hem ziet en opeens verandert je humeur van uiterst chagrijnig naar super blij. Girl likes boy, boy likes girl, they get together, zo makkelijk zou het kunnen gaan.

Maar dat zijn toch een beetje clichés over verliefdheid! Want liefde kan af en toe nog best ingewikkeld zijn.

Wat nou als je een crush hebt op twee jongens te gelijk? En voor beide evenveel voelt? Het leukste is natuurlijk om the best of both worlds te kiezen, maar helaas is dat niet realistisch.

Misschien een lijstje maken met de positieve kanten van beide boys, en dan kijken wie de meeste heeft. 😉 Of wat nou, als je gewoon niet weet of je wel echt verliefd op iemand bent? Natuurlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn, maar ja soms moet je er gewoon nog even over nadenken.

Zelf heb ik dat ook een beetje, er is wel een jongen, zelfs wat meer jongens, voor wie ik wel wat meer voel dan vriendschap, waarbij ik geen idee heb hoe ik die gevoelens moet plaatsen. (Of die gasten geïnteresseerd in mij zouden zijn is weer een ander verhaal…)

En dan heb je ook nog het terug komen bij je ex-gevalletje… Ook niet het meest ideale wat kan gebeuren, maar jullie zijn natuurlijk niet voor niets in love geweest. Het kan om verschillende redenen destijds over zijn gegaan, maar om diezelfde redenen zou je ook juist weer bij elkaar kunnen komen. Zoals ze zeggen, oude liefde roest niet zomaar!

Liefde blijft een onbegrijpelijk geval. Het maakt je gelukkiger, of laat je juist verdrietiger over dingen voelen. Laat soms even lekker alles tot je bezinken, wees blij met wat je nu allemaal hebt en sta open voor wat er te komen staat.

Liefs,

Ying

Ps: Sometimes the heart has reasons that reason does not understand. 😉