Waar haalt blogger Lisanne haar inspiratie vandaan?

Pas vroeg een Cosmogirl: “Waar haal jij je inspiratie vandaan?” Toen ik deze vraag las, moest ik echt even nadenken. Waar haal ik nou mijn inspiratie vandaan? Tegenwoordig zijn mijn inspiratie bronnen een gewone geworden. Mijn inspiratie komt uit verschillende dingen en die heb ik even voor jullie opgesomt.

? Blogs. Elke dag heb ik een vast ‘rondje’ blogs die ik bekijk. Een paar van mijn favorieten zijn: Ebbas Foton, Instant Flowers “, The World Looks Red, This chick’s got style en Style Scrapbook.

? Tijdschriften. Ik ben gek op het lezen van tijdschriften. Ze staan namelijke boordevol plaatjes, nieuwe trends, interviews, columns en interessante verhalen. Mijn favoriete tijdschriften zijn: Elle, Vogue, L’Officiel, Glamour, Avantgarde en natuurlijk de Cosmogirl. (Oh, en wees niet bang dat ik ze allemaal elke maand lees, want zoveel geld heb ik ook weer niet 😉

? Webshops. Ook webshops zorgen voor mijn dagelijkse dosis fashioninspiratie. Door de nieuwe collectie van de H&M, Zara of Gina Tricot te bekijken, komen er weer nieuwe creaties in mij op.

? Streetstyle. Er is niets beter dan op een terrasje zitten en mensen kijken. Heerlijk vind ik dat! Mensen op straat zijn zo inspirend omdat ze echt zijn. Het zijn niet foto’s zoals de modellen in de tijdschriften, maar ze lopen gewoon recht voor je neus.

? Mijzelf. Last but not least. Soms zit er heel diep in jezelf ook nog inspiratie. Als ik een kledingcrisis heb, trek ik het liefst alles uit de kast en laat ik mijn eigen fantasie los.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Lots of love,
Lisanne
http://www.fashionableandme.com/