Vera over de perfecte gele nagellak…

Bij oranje denk ik aan Koninginnedag en bij geel aan Pasen. Ik durf te wedden dat ik daar niet de enige ben! En laten net die twee kleuren het nou juist helemaal gaan maken aankomende zomer.

Aan oranje begin ik te wennen, vooral in oogschaduwlooks verwerk ik het steeds vaker. En geel… dat zie ik graag op mijn nagels.

Een echte hit op dit moment is de lichtgele nagellak van Chanel, Mimosa. Maar die is behalve duur, ook nog eens bijna overal uitverkocht. Gelukkig heb ik een goede kopie van deze nagellak gevonden, waar je ook nog eens een stuk minder geld voor neerlegt.

Al jaren ben ik gek van de kleine flesjes Colour & Go nagellak van Essence. Oké, de nagellak lakt niet altijd even soepeltjes, maar er is een ruim assortiment aan vrolijke kleurtjes en per flesje betaal je slechts €1.29.

Ik maakte een klein sprongetje toen ik in het Kruidvat tegen Mellow Yellow aanliep, een perfecte lichtgele kleur. Mellow Yellow lakt wat streperig, maar dekt met twee laagjes zo goed als volledig. Ook lijken mijn porseleinkleurige handen een stuk bruiner met deze nagellak op. Ik ben om!

De nagellak live in actie zien kan ook, er komt een filmpje online op mijn blog waarin ik de gele nagellak draag.

Wat vind jij van lichtgele nagellak? Is het iets wat je zou willen proberen, of laat je deze trend liever aan je voorbij gaan?

Tot volgende week!
Vera