Ook benieuwd hoe je je haar glamoureus en toch losjes kunt stylen zoals Jennifer het heeft in haar nieuwe look? Read and learn!

Het ziet er allemaal erg natuurlijk uit en daarom denk je al snel “oh dat moet me lukken”, maar niets is minder waar. Het neemt toch vaak iets meer tijd en moeite

De JLO Look
– Jennifer heeft meer beweging in haar haar. Hiervoor neem je dus een grotere borstel.
– Gebruik een beschermend en verstevigend product in je haar en blaas het droog met de gewone föhn tot bijna al het vocht uit het haar is.
– Pak het pluk voor pluk op en borstel de föhnborstel door je haren. Hierdoor polijst je het haar en krijgt het een mooie glans.
– Draai de uiteinden van je haar losjes naar binnen en buiten , varieer hiermee per pluk.
-Als je al het haar gehad hebt, neem je een serum en dat breng je aan in je haar terwijl je met je hoofd naar beneden hangt.
– Blijf naar beneden hangen, spray wat spray wax in het haar en haal je vingers erdoor. Hierdoor maak je het haar wat plukkeriger en minder bossig.
– Sla al je haar achterover en fatsoeneer het naar wens.
– Als laatste spray je een finish product over je haar zoals haarlak , zodat het lang blijft zitten.

YOU Look Like JLO now!!

Producten:

1. Het haarproduct voor tijdens het föhnen is een goede mousse. Een mousse bied zowel bescherming als versteviging.
2. Als anti-pluis product gebruik je een serum, dit kan variëren van een john frieda serum tot een professionele olie. Professionele producten zijn intensiever en hebben meer houdbaarheid.
3. Om het ‘plukkerig’ te kunnen maken, heb je iets licht vettigs nodig. Het perfecte product hiervoor is de “ Redken wax Blast” wel iets prijziger maar absoluut waard om voor te sparen. Als alternatief kun je een zachte crèmeachtige wax gebruiken.
4. Voor de finishing touch is elke willekeurige haarlak geschikt. Kijk naar wat je zelf fijn vindt, maar neem een product dat niet te plakkerig en hard is.

Tot volgende week!
X Mika

Volg Mika ook op :

Facebook
Twitter
Web