Mika says: Jennifer is back! En hoe!

Ik vind haar nieuwe look mooier dan ooit.
Haar lijf, haar stijl , haar hkapsel en haar make-up zijn nog nooit zo glamoureus geweest.
Jennifers Make-up Artist Mr. Scott Barnes heeft deze geweldige look voor Jennifer gecreëerd. Deze week ga ik julie vertellen wat Scott heeft gedaan aan Jennifer haar basis/foundation.

Basis = Shapen
Het vormen van het gezicht met behulp van schaduwen is de de key to success.
Wanneer je een mooie contrasterende gezichtskleur hebt zie je er gezonder en natuurlijker uit dan wanneer je een zeer egale basis opdoet. Het beste kun je hiervoor met 2 foundations werken en 1 concealer.
–1 kleur foundation die aansluit op je huid.
–1 kleur foundation 2 tinten donkerder dan je huid
–1 concealer 1 tint lichter dan je foundation.

Aanbrengen: Op de T zone (neusbrug en voorhoofd), onder je ogen en op je kin breng je eerst de concealer aan waar het nodig is. Daaroverheen breng je op deze punten de aansluitende tint aan. Vervaag het daarna mooi. Op de rest van het gezicht kun je de donkere foundation aanbrengen. Mocht je in de winter iets minder kleur hebben dan kun je deze donkere foundation altijd verzachten door het te mixen met je lichtere foundation.

TIP: wil je je neus smaller laten lijken, breng dan lichter aan op de neusbrug en donkerder op de neusvleugels en zijkant. Wil je een bredere neus doe dit dan omgekeerd.

– Wil je neus verlengen (waardoor die smaller kan lijken in sommige gevallen) dan breng je lichter aan onder je neuspunt, wil je je neus verkorten dan breng je donkerder aan.

De volgende keer zal ik julie vertellen hoe je gemakkelijk met je eigen handen en een goed product je haar zoals dat van Jennifer Lopez kunt stylen.

Tot volgende week!

X Mika

Volg Mika ook op:

Facebook
Twitter
Zijn eigen site