Lees meer!

Sweet news!!!

Eind van deze maand komt mijn nieuwe schoolagenda uit! Ik kon niet wachten tot ik ’m eindelijk in handen kon krijgen! Speciaal voor CosmoGIRL! hieronder een sneak preview. Ik ben er superblij mee, hoop dat jullie ’m ook leuk vinden. Benieuwd? Check hier de beelden en let me know wat jullie ervan vinden en waarom je ’m graag wil hebben: want ik geef er namelijk twee weg…

 

Net als vorig jaar staat de agenda weer helemaal vol met beauty, fashion en boys. Elke dag staat er een nieuwe tip in het kalendarium, iedere maand een This was my month pagina (leuk om later terug te lezen!) en hele coole winacties (onder andere met mijn favoriete beauty merk Lush!).

Mini Magazine

Het enige verschil? In de agenda van dit jaar zit ook een extra Mini magazine! Recepten, home made beauty tips, DIY ideeën, testjes (who is your Mr. Right?) en nog veel meer. Perfect tijdens saaie lessen dus.

It's in the stars!

Wat heeft dit jaar voor jou in petto? Wat is jou sterrenbeeld love match? En welke eigenschappen maken je uniek? Je leest het allemaal in je horoscoop…

On to the next!

Ik werk altijd een jaar(!) van te voren aan de agenda. Nu ben ik dus al bezig met het ontwerpen van de nieuwe cover, zoals je ziet mijn hele bureau ligt vol.

Mijn deur dient als inspiratie wand en mijn 'research' boeken liggen al klaar. Dit zijn mijn notebooks, hierin verzamel ik al mijn tips en recepten uit tijdschriften en van het internet.

Let me know…
En wie weet win jij een van de agenda's!

Liefs, 
Jill

Ps. follow me on social media!

Instagram

Facebook

Twitter

Blog