Read more!

Ik bezocht samen met mijn favorite party friend Eden een secret penthouse party, waar we mierzoete roze drankjes dronken en tot diep in de nacht dansten. Klein detail: we hebben nog steeds géén idee van wie de party was! Hieronder het verhaal…

Het begon vorige maand. Steeds weer kreeg ik Facebook-uitnodigingen voor feestjes waarvan ik geen idee had wie ze organiseerde! Ze waren afkomstig van een jongen die ik mystery guy zal noemen.

Ik vond het in het begin niet echt interessant, maar mijn gay best friend Eden, die altijd in is voor iets nieuws zag hier een Great Gatsby-moment. 'Je hebt hartstikke veel gemeenschappelijke vrienden met hem!' zegt hij, en bovendien 'you never know… misschien ontmoet je wel je Mr. Right!' Tja, Why not. Let's go!

Wat trek je aan naar een mystery party? Ik koos voor mijn favoriete goudkleurige blouse met slangen patroon, skinny jeans en hoge hakken. Eden en ik blijken een perfect match te zijn, hij heeft zijn gouden Dr. Martens aan.

We're going in…
Het feest is in een groot, oud gebouw met een mooie marmeren trap en hoge plafonds. Na 6 trappen komen we er boven uitgeput achter dat we ook de lift konden nemen… We worden verwelkomd door een meisje met zuurstok roze cranberry cocktails, die ons vervolgens het 'wachtwoord' in de oren fluistert. Als ik wil vragen waarvoor, is ze alweer bezig met iemand anders.

Binnen is het druk. Onze outfits kloppen precies, we zijn zelfs underdressed vergeleken met de over the top looks! Je kunt elkaar bijna niet verstaan door de muziek van een DJ (die het coolste glitterjack ever aan heeft by the way, maar het was te donker om er een foto van te maken helaas!).

In iedere ruimte gebeurt iets anders, van tafeltennis tot relaxt op de bank hangen. Onze favoriete kamer is de food room. Waar chef-koks heerlijk eten serveren aan tafels met gezellig kaarslicht. We hebben er de hele avond gezeten. Wie Mr. Mystery is weet ik nog steeds niet. Iedere keer als ik er naar vraag kreeg ik iemand anders aangewezen! Maar ach, wat maakt het uit. De feestjes zijn super!

Ps. het wachtwoord bleek voor de gastenlijst te zijn van het feest van volgende week. Again, niemand weet waar maar ik zal jullie op de hoogte houden!

Liefs,
Jill

Voor meer updates, volg me online!

Instagram
Facebook
Twitter
Blog