Nieuwe video’s…

Afgelopen maand was het weer zover: de draaidagen voor mijn YouTube-channel in Duitsland! Nail tutorials, vintage shoppen, beauty tips, alles komt aan bod.

Het was weer superleuk om te doen. Dat vond zelfs de regisseur, die totaal niet van roze en cupcakes houdt… En ook al was het af en toe een beetje stressen (denk mijn zender die per ongeluk in de wc valt, mijn broer die de nacht vóór het draaien een huisparty organiseert en het hele huis overhoop haalt), het resultaat mag er zijn!

De eerste twee video's staan al online. Hieronder de laatste video. Dus wel in het Duits, maar binnenkort misschien ook in het Nederlands.

Ik kreeg veel reacties op mijn beauty notebooksal sinds mijn 15e verzamel ik alle tips, recepten en andere dingen die me inspireren om ze dan vervolgens in notebooks te plakken. Het is inmiddels een enorme stapel geworden. Check deze Youtube video om de notebooks te zien.

En omdat mijn volgende video in het teken van beauty staat, hieronder een paar klassieke beauty tips uit mijn boekjes die je niet wilt missen… 

Natural beauty tips voor BIG hair
I love big hair. Als kind heb ik het ooit een keer heel kort laten knippen. Bij anderen staat dat cool en hip, bij mij stond het idioot. Sindsdien is het dus altijd lang geweest. Dat vereist een beetje extra verzorging, want zoals ieder meisje met lang haar vast wel weet: lang haar wordt snel dof en droog. Met deze tips voorkom je dat.

Home made haar tonic
Deze tip werkt fantastisch: maak je eigen haartonic van appelazijn! het geeft je haar superveel volume en laat het sneller groeien. Je hebt nodig: 4 eetlepels appelazijn, vermengs met 100 ml water. Sprenkel de haartonic over je gewassem haar en kam het goed door met een borstel. Spoel goed uit en verzorg je haar daarna met conditioner.

Go nuts
Noten zijn heel goed voor glanzend en gezond haar. Ik eet iedere dag een handje vol amandelen.

Take it easy…
Met shampoos en conditioners! Hoe vaker je je haar wast, hoe vetter het wordt. Niet elke dag doen dus.

Home sweet home
Benieuwd hoe ik woon in Berlijn? Check deze home tour video:

Agenda
Ik ben nu bezig met de voorbereiding voor nieuwe video's (dus als jullie leuke ideeën hebben en suggesties hebben? Let me know!!). En de nieuwe agenda waar ik het afgelopen jaar heel druk mee bezig was, komt volgende maand uit!! Sweet!

Voor meer updates, follow me online!

XXX, Jill

Instagram

Facebook

Twitter

Blog