Deze tips voor sexy benen wil je niet missen!

Mijn garderobe is er al weken klaar voor: blote benen weer! In Berlijn is de zon volop aan het schijnen en het lijkt wel zomer. Maar een sexy look in de zon is natuurlijk niets zonder mooie gladde benen… So get ready en check mijn favoriete producten die niet mogen ontbreken in je toilettas.

Golden duo

Mijn twee golden classics. De dusting powder van Lush, die heerlijk naar jasmijn ruikt en de Miss Dior Cheri die daar perfect bij past. Het goudkleurige poeder zorgt voor een sexy glow zonder ordinair glitterig te zijn.

Cocos scrub

Je benen worden sneller bruin (en blijven langer glad) als je ze regelmatig scrubt. Ik scrub ze een keer in de week met deze cocos scrub. Tip: scrub altijd op een droge huid, dan werkt hij beter!

Crème de corps

Dit is echt mijn all time favorite bodylotion. Je merkt na een week al echt verschil, je huid wordt strakker, zachter en hij ruikt ook lekker. Dit is de travel edition die standaard in mijn tas zit, wherever I go. Ik heb inmiddels ook de 1 liter fles aangeschaft.

Go red

Last but not least, beauty komt van binnenuit. Zeker als de zon schijnt is rood fruit een must. Het zit vol antioxidanten en dat is goed voor je bloedsomloop (ook goed voor je huid, hij gaat ervan stralen). Dit is mijn lievelingsontbijt: granaatappel, yoghurt en een frambozen shake. Nog een ochtend tip: het is even slikken, maar als je 1 minuutje je benen met koud water afspoelt wordt je bloedsomloop ook gestimuleerd en daar worden je benen strak van!

Dit waren mijn tips, have fun in the sun girls!

Liefs, en voor meer updates, follow me online!

Instagram: http://instagram.com/jillsweet
Facebook: https://www.facebook.com/My.life.is.sweetNL?ref=ts&fref=ts
Twitter: https://twitter.com/Mylife_is_sweet
Blog: http://www.mylifeissweet.nl