de preppy uniformlook!

Net als voor velen, is ook voor mij de school nu al toch zeker een dikke week weer bezig… Ik weet niet of ik blij moet zijn daarmee of niet, het begon wel allemaal heel goed (de opening van Forever 21, de nieuwe kleren…).

Maar als ik in een saaie les heb ik ook wel mijn bezigheidstherapieën waar ik mij mee bezig hou. Ik zit nu op een school, waar iedereen draagt waar die zin in heeft.. Dat is zo leuk, iedereen zijn eigen stijl! Nu dat de uniformlook (weeral) in de mode is, vond ik dat een geweldig onderwerp om het eens over te hebben!

Veel meiden (net zoals mijn nichtje) moeten op school een uniform aandoen, maar dat je zelf best heel leuk maken.. Denk aan kniekousen, leuke panty’s, hoge taille rokken met een wit hemdje erin..

Eerst hebben we de gemoderniseerde look van de uniform look, ik ben hier erge fan van. Het is niet mijn stijl dus je zal me er niet snel mee zien rondlopen, maar ik vind het erg geslaagd bij dit meisje.

Hier in de serie Gossip Girl (erg geliefd bij mij en vele andere jonge meisjes) dragen ze erg vaak de uniformlook, en met hun uiterlijk maken ze het ook een beetje sexy!

En jij? Ga jij voor de schoollook? Of moet jij al elke dag een uniform aan?

Lots of Love,

Joika
dottielook.blogspot.com