…in Antwerpen!

Dag lieve lezertjes,

Ik ben net terug van de persopening van Forever 21, wat een coole winkel 😀

Ik kende de winkel al enkele jaren (van Amerika) dus ik wist al ongeveer wat ik moest verwachten. Een jonge hippe winkel, waar je vooral terecht kan om de nieuwe trends te kopen.

De avond begon voor mij niet al te goed want op mijn uitnodiging stond dat het om 19uur begint maar toen we om 10 over 7 binnen gingen werden we gewoon terug naar buiten gestuurd.

Een beetje jammer, maar uiteindelijk lukte het toch. Eenmaal binnen was ik dat meteen helemaal vergeten. Natuurlijk ook door de geschenkbon, waardoor ik al voor 50euro kleren mocht kopen op de koste van F21. Wauw!

Echt waar, de winkel was geweldig ingericht en ik ben helemaal gek van hun collectie. Helemaal mijn stijl én een goede pasvorm. Mijn shop bag zat in de kortste tijd helemaal vol en dus trok ik naar de paskamers, daar werd ik zeer vriendelijk bedient en kon ik aan mijn zware taak beginnen, alle (bijna 40 stuks denk ik) passen. Uiteindelijk ben ik met de helft naar huis gegaan, voor 200euro.

De hapjes die ze serveerde, waren trouwens zeer origineel. Marshmellows en aardbeien met slagroom: het was er allemaal.

Na twee uur shoppen, kleren passen en deze geweldige winkel bekijken zat het er allemaal op en ik raad iedereen aan om deze winkel te bezoeken !

Benieuwd? Aanstaande zaterdag opent Forever 21 in Antwerpen aan de Meir.

Veel liefs, Joika
dottielook.blogspot.com