In Antwerpen!

Hi,

Hier ben ik weer voor de 2e keer. En deze keer ben ik wel in Antwerpen gaan fotograferen !
Eerste en vooral, omdat het nu pas mijn eerste blog uit Antwerpen is ga ik eerst en vooral deze geweldige stad voorstellen.

De meeste mensen kennen de Meir wel in Antwerpen. Dit is eigenlijk de hoofdwinkelstraat. In deze straat is ook de stadsfeestzaal daar zijn de nieuwste winkels.

Als je de Meir afloopt langs de Groenplaats kom je op de Nationale straat, deze straat samen met het gebied rond de Nationale straat is meer het vintage gedeelte of toch het alternatieve.

Verder zijn er nog erg veel buurten in Antwerpen, buiten geweldig shoppen kan je er ook erg goed feesten. Er is wel elk weekend een leuk feestje, natuurlijk zijn er geweldige cafeetjes, er leuke museums.

Maar nu de 2 leuke meiden van deze week. Ik liep op de Meir, na een helse schooldag en ik kwam Sandra en Naomi tegen. Voor mij waren Sandra en Naomi niet meteen de perfecte meisjes die in een boekje komen te staan. Maar ze hadden enorm veel lef, en als je met hen praatte dan merkte ik gewoon dat ze een enorm sterke en geweldige persoonlijkheid hebben. Ze hadden beide hun eigen stijl en dat is iets wat ik geweldig vind bij mensen, dat ze gewoon zichzelf zijn en zichzelf uiten via hun kleding.

Ze vertelde mij dat ze op zoek gaan in de winkels; T2 (Think Twice, een tweedehands winkel, red.), rommelmarkten, VZW Emma en kledingruil.

Veel liefs,

Joika
http://dottielook.blogspot.com/