Bodygel die knettert waar je bij staat? Beautyblogster Vera Camilla probeerde het uit!

Als beautyblogger krijg ik een heleboel leuke producten thuisgestuurd. Producten in speciale verpakkingen, met driedimensionale glitters en een reflecterende glans, producten die lekker ruiken en knetteren…

Huh, knetteren? Ja, knetteren! Mijn favoriete bodygels van dit moment zijn de Knetterhippe Bodygels van Vogue Girl die knetteren waar je bijstaat.

Verpakt in een leuke bus met vrolijke print zit de Knetterhippe Bodygel. Een gel je als een soort schuim aanbrengt en er op je huid ook zo uitziet. Wanneer je hem gaat uitsmeren wordt de gel vloeibaar en gaat hij knetteren. Dat zie je en voel je. Een supergrappig en apart gevoel, waardoor je graag je hele lichaam insmeert.

Ik kan het gevoel niet uitleggen, daarvoor moet je het zelf geprobeerd hebben. Ik word er in ieder geval gelijk super happy van!

Ook laat de knettergel een lekkere geur achter, afhankelijk van welke bodygel je koopt. In Giddy Up zit vanille, frisse appel en tropische bloemen, Cats is gevuld met jasmijn en witte chocolade en Butterfly bevat exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. De Knetterhippe Bodygels kosten €3,95 per stuk /150 ML.

Lijkt jouw zo’n knetterende bodygel wat?

Liefs,

Bron foto: WeHeartIt.com