Ying geeft tips voor Q-day!

Koninginnedag. De dag van de tompoezen, de dag van de rommelmarktjes, de dag dat iedereen even gek kan doen, de dag die oranje gekleurd is, de dag dat het gezellig is in het hele land en natuurlijk waar het allemaal om draait, de dag van de verjaardag van de koningin.

Helaas heeft het gemeentebestuur van Amsterdam dit jaar besloten om op Koninginnedag niet meer het 538 Museumplein event toe te laten staan, gelukkig zijn er ook nog genoeg andere dingen te doen op Koninginnedag.

•SLAM!FM viert dit jaar feest op het Java-Eiland in Amsterdam. De line-up is met onder anderen Afrojack, ja die op dit moment date met Paris Hilton, Quintino, Vato Gonzalez, R.I.O ft. U-JEAN en veel meer! Gratis.
•In het Vondelpark is er als altijd weer een vrijmarkt, speciaal voor kinderen, hoewel er ook altijd veel volwassenen met kraampjes staan. Leuk voor jong en oud, een grote rommelmarkt in het Vondelpark. Gratis.
•Q-DAY Festival is een nieuw Koninginnedagfeest dat plaats naast het Olympisch Stadion. Apenkooi, GirlsLoveDJs, Valtifest, Rekorder en Backstage hebben de krachten gebundeld om er een top feest van te maken. €13,50 voorverkoop / €20,- aan de deur.
•Meer weten om er een te gekke Koninginnedag en Koninginnenacht van te maken? Check dan even deze site voor wat inspiratie

Aan alle Cosmogirls een hele fijne Koninginnedag!

Liefs,

Ying

Ps: Het wordt super lekker weer, wel 22°C!!! Genoeg reden om lekker de stad of het dorp in te gaan en Koninginnedag te vieren. (: