In een van mijn vorige blogs heb ik jullie vertelt dat ik mee ga doen aan Kunstbende. Nu zijn er al weer een paar maandjes voorbij gegaan nadat ik me heb ingeschreven. En in die paar maandjes heb ik mijn ideeën uitgewerkt, schetsen gemaakt, stofjes gespeld en úren achter de naaimachine gezeten.

Het kostte toch wel wat meer voorbereidingen dan ik dacht! Want ben je eindelijk lekker bezig, mis je ineens een ritsje of nog erger, ontploft het lampje van de naaimachine! (echt gebeurd!). Dus ik weer terug naar het plaatselijke stoffenwinkeltje van drie vierkante meter, om wanhopig op zoek te gaan naar mijn verloren ritsje.

Zo kwam ik elke keer weer een eindje verder. Mijn kamer was in tussentijd helemaal veranderd in een atelier oftewel, rommelhok. Dozen vol stofjes en versiersels. Mijn naaimachine en schetsboeken liggen op het bureau en verdwaalde spelden op de grond (erg pijnlijk..).

Het thema van dit jaar is ‘vreemd’. Natuurlijk kan je hier heel veel kanten mee op. Zo heb ik in het begin veel collages gemaakt op ideeën te komen en inspiratie op te doen.

Helaas heb ik nog geen foto’s van mijn collectie voor jullie. Het is nog niet helemaal picobello en ik hou het liever nog eventjes geheim! De voorrondes zijn op 25 maart, dus daarna plaats ik gelijk wat foto’s van mijn creaties! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en hoop natuurlijk dat ik een stapje verder kom!

Zijn er nog meer meiden die mee doen met kunstbende?

Liefs, Marije