De meiden die het al een keer hebben meegemaakt, die weten het: stage is superleerzaam!

Tijdens je studie leer je natuurlijk ontzettend veel, maar uiteindelijk worden we allemaal voorbereid op de praktijk. En daarvoor is een stage superhandig! Op deze manier kom je er achter wat je leuk vindt en wat juist niet. Misschien blijkt jouw droom-job in het echt toch niet zo fabulous te zijn…?

Ik mag mijn praktijkervaring opdoen bij de CG!-redactie. En wat gaat de tijd snel. Vandaag begin ik al aan mijn zevende week!

In deze zeven weken heb ik al een hoop geleerd. Natuurlijk de praktische dingen, zoals de verschillende programma’s op de Mac en het systeem waarmee we stukjes op de site plaatsen. Maar ik heb ook een aantal andere dingen ontdekt…

Voor mijn stage bij CosmoGIRL!, was ik om eerlijk te zijn niet zo heel erg op de hoogte van het leven van verschillende celebs. Nu spoor ik dagelijks het web af naar de leukste celebrity-nieuwtjes en weet ik elke dag wat Miley, Justin en de 1D-boys bezighoudt. Superleuk natuurlijk! 😉

Even op een rijtje wat ik zeven weken geleden nog niet wist…

Zeven weken geleden:

1. Had ik nog nooit gehoord van One Direction. Nu lees ik dagelijks nieuwtjes over de 1D-boys en zet ik de leukste op de CG!-site.

2. Wist ik niet dat Miley Cyrus verloofd was. In mijn hoofd was ze nog steeds de Hannah Montana van een paar jaar geleden.

3. En wat betreft Miley, dat geldt ook voor Justin Bieber: ik dacht dat hij nog steeds dezelfde schuine pony had, als aan het begin van zijn carrière. Maar met zijn (voor mij) nieuwe kapsel ziet hij er opeens een stuk ouder uit! (en knapper ;-))

4. Was ik niet zo up-to-date met de nieuwste musicvideo’s. Nu weet ik precies wanneer er een nieuwe clip of single uit is. Ook weet ik als een van de eersten welke artiest naar Nederland komt om op te treden. Handig met tickets bestellen! 😉

Ik hoop de aankomende maanden alleen nog maar meer te leren! 😉 Waar hoop jij ooit stage te lopen?

Liefs,

Anne