Ilona kan niet wachten op de lente!

Zoals jullie in een eerdere blog al hebben kunnen lezen, ben ik gek op warme temperaturen en de zomer. Ben ik even blij dat het lenteweer in opkomst is!

Het zwoegen in de koude temperaturen en het fietsen door het donker, alsof je eigenlijk nog had moeten slapen, ben ik altijd al heel snel zat. Wie niet? Er heerst een minder fijne stemming buiten en iedereen is al lang blij weer in zijn eigen stulpje te zijn als hij of zij dan eindelijk weer binnen is.

In de lente is dat anders. Fietsen in je zomerjas, geluid van spelende kinderen, van volgels.. en vrienden met wie je nog even napraat op straat. Maar voor jouzelf is de lente ook een verandering!

Tijd, om eindelijk voor die ene jongen te gaan. Het is niet alleen zo in prentenboeken, dat mensen in de lente meer verliefd worden. De lente geeft je zo’n lekker zomers vrolijk gevoel, en dan komen de verliefde gevoelens ook weer op. Dé tijd om een nieuwe relatie te beginnen. Of, wat dacht je van je haar verven? Eindelijk je haar in dat éne blonde kleurtje dat eigenlijk net iets te licht was voor de winter.

Het voordeel wil, dat zelfs leraren vrolijker worden en jijzelf daar natuurlijk even mooi van profiteert, En vergeet ook vooral het shoppen niet. Je kledingkast heeft een boost nodig om er weer tegenaan te gaan volgend seizoen.

Ja, nou is het koude weer weg, en geef mij nu maar heel snel de lente, want ik wil mijn witte broek weer aan, en ik wil weer strandwandelingen maken met een klein briesje in plaats van koude wind. Ik wil weer vlinders in mijn buik en een extra pauze onder school omdat het zo lekker weer is.

Liefs, Ilona