.. op haar nieuwe blouse!

Deze winter is de blouse weer één van de items die je op je wishlist kan zetten. Naast de bekende en geliefde witte blouse, die we ook deze zomer zagen, zijn de blousjes met een print dit seizoen ook gewild.

Een blouse is naar mijn mening een geweldig kledingstuk. Het kan chic, zakelijk, stoer en lief zijn. Het is maar net welk model je uitkiest en wat je er mee doet. De combinatie maakt de blouse. Het fijne is ook dat het bijna iedereen staat. Dik, dun, lang, kort. Zolang je maar het juiste model hebt.

Ik moet eerlijk toegeven dat mijn kleding kast weinig blouses telt. Op een of andere manier komt het er nooit van om er eentje te kopen.

Hier moest verandering in komen, dacht ik bij mezelf. Op mijn laatste shoppingtripje liep ik de H&M binnen en toen viel mijn oog op deze blouse met paardenprint.

Het was weer eens liefde op het eerste gezicht. Het is niet dat ik iets met paarden hebt, maar ik vond hem gewoon schattig. De combinatie van het model, het printje en de kleuren: gewoon perfect!

In mijn blog van vorige week vertelde ik alles over mijn ‘first schoolday outfit’, maar ik heb deze outfit nog niet aan jullie laten zien. Om meteen een goede indruk achter te laten, heb ik dus besloten om mijn nieuwe blouse aan te trekken gecombineerd met overknees.

Wat is jouw mening over blouses?

Lots of love,
Lisanne