Toe aan een nieuw geurtje, maar heb je geen idee welke? Blogster Lisanne deelt haar favo parfums.

Als er één ding is, waar ik helemaal gek op ben is het parfum. Elke morgen als ik wat op spray, word ik weer helemaal vrolijk. Zoals er wordt beweerd, is parfum een aanvulling op je persoonlijkheid.

Mijn favo parfums zijn:

•Flowebomb, Victor & Rolf.
Dit is echt de lekkerste parfum die ik ooit heb geroken. Heel lekker zoet, totally me. Helaas heb ik deze toch nog niet in mijn bezit, omdat hij toch een beetje prijzig is. Maar er komt een dag, dat deze tussen de andere parfums komt te staan 😉
€65,- voor 30 ml

•Scarlett, Cacharel.
Dit is een echte ‘Lisanne’ parfum. Hij is zoet,maar toch bescheiden. Je hebt dus niet meteen een hele walm parfum achter je aan hangen. Wat ik ook een grote pre vind, is dat deze parfum heel lang blijft hangen. Ik heb al meerder flacons van deze parfum versleten.
€37,50 voor 35 ml

•Flower Tag, Kenzo.
Deze parfum is ook heel lekker. Ik heb hem tijdens de kerst vakantie in Duitsland gekocht, niet wetende dat deze parfum in Nederland nog helemaal niet gelanceerd was. Dit geurtje is echt een aanrader. Zoals de andere twee parfums is deze ook zoet, maar ook fris en fruitig. Hij is in Nederland van 16 mei te koop.
€44,- voor 30 ml

Wat is jou favo parfum?

Lots of love,
Lisanne