Lisanne showt haar outfit dat ze droeg naar de Amsterdam Fashion Week!

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde ben ik naar de Amsterdam Fashion Week geweest! Dé week van Nederland waar het draait om de mode. Natuurlijk is het dan erg belangrijk hoe je eruit ziet. Daarom zat ook ik een beetje in de outfit stress. De vorige twee keren kocht ik iets nieuws, omdat het een speciale gelegenheid was. Alleen deze keer kon ik niet slagen, niets, noppes, nada. Dat betekende dat ik creatief moest zijn met mijn eigen kledingkast.

Zo ging ik de dinsdag van te voren bezig. Ik maakte er een ’Lisanne’-middagje van. Wat inhoud: een goede dosis muziek, grote spiegel en alle kleding + accessoires binnen handbereik. Ik trok het ene na het andere kledingstuk uit de kast en je kunt wel raden hoe mijn kamer er aan het einde van de middag uitzag, maar het belangrijkste was: Ik had een outfit.

De sfeer die ik wilde creëren was chic, preppy en girly, maar niet té. Bovendien moest er ook iets matchy inzitten, want hoe erg ik het ook probeer. Ik ontkom er niet aan.

Dit is het resultaat:

Ik draag een jurkje als top (H&M). Dit jurkje spreekt wel aardig voor zich. Het is feestelijk, girly en ook wel chic. Om dit wat te ontkrachten heb ik een normale jeans aan getrokken (Gina Tricot) en doormiddel van de gele clutch (Jane Norman) voeg ik iets meer kleur toe. Het verrassende aan deze outfit is de kobalt blauwe schoenen (Poco Loco). Hierbij heb ik ook nog blauw nagellak op wat voor het matchy effect zorgt.

Wat vind jij van mijn outfit?

Lots of love,

Lisanne

Foto: Onin Lorente