Gisteren was het zover…

Zenuwachtig, maar supervrolijk ging ik naar Amsterdam want… ik had mijn intake voor de opleiding International Fashion & Branding op het AMFI (Amsterdam Fashion Institute). Ik werd om 9 uur verwacht. Om niet te laat te komen, stond ik om zes uur (!) op en reed ik om half zeven met de auto vanuit Workum naar Amsterdam.

Voor alle scholieren die voor de intake kwamen, werd een algemeen praatje gehouden. Daarna ging je in je groep naar een lokaal. Gelukkig kende ik al een meisje, dat is altijd wel fijn. Omdat ik intake deed voor International, zaten er ook allemaal mensen uit het buitenland tussen: Frankrijk, Engeland, Spanje en zelfs uit de UK, heel leuk!

De drie-urige intake bestond verder uit het maken van drie opdrachten en een gesprek met een docent en een student. De eerste opdracht was een vragenlijstje over o.a. designers en modemerken. Daarna moest je iets schrijven over je favo kledingstuk en een collage maken bij een afbeelding. Voor deze opdrachten had je een bepaalde tijd, maar gelukkig kreeg ik alles net op tijd af.

Over het gesprek met de docent kan ik niet te veel zeggen. Ze lieten namelijk niet echt los of het gesprek nou goed of slecht was verlopen, maar over het algemeen heb ik er wel een goed gevoel over.

Deze drie uren vlogen echt voorbij alsof het maar vijf minuten waren, het was echt heel leuk. Binnen twee weken krijg ik bericht, dus fingers crossed!

Lots of love,

Lisanne