CG!’s blogger over haar aankoop in het zonnige Portugal.

De laatste twee weken waren amazing… In mijn vorige blog las je dat ik op vakantie ging naar Portugal. Met uitzondering van de laatste drie dagen, hadden we supermooi en zonnig weer. Toen ik helemaal kapot thuis kwam, braken er drie spannende dagen aan. 13 juni zou ik namelijk te horen krijgen of ik geslaagd was. Alhoewel ik dacht dat ik mijn examens wel gehaald had, was ik erg zenuwachtig. Om half 5 kreeg ik het verlossende sms'je dat mij meldde dat ik was… GESLAAGD! Dit heb ik die avond goed gevierd. Ik ben lekker met mijn ouders uiteten geweest en met vriendinnen op stap gegaan. Nu heb ik officieël vakantie. Alleen op 1 juli de examenuitreiking nog, maar dat is natuurlijk een feestje.

Op vakantie heb ik natúúrlijk geshopt. In het gebied waar wij verbleven, kennen ze geen grote steden, dus moest ik het doen met een paar winkels. Één daarvan was gelukkig de Zara. Daar kocht ik deze neon roze shorts. Ik had niet door dat dit broekje zó roze was, tot het moment dat ik 'm thuis voor de spiegel aantrok. Een groot pluspunt van deze kleur is dat je benen bruiner lijken, altijd fijn!

Aangezien het zomer is en ik het geheel graag kleurig wil houden, heb ik gekozen om mijn favo bloemen blouse erop te dragen. Een paar loafers, opvallende oorbellen, een horloge, een simpel ringetje en je look is compleet. 

Blouse: H&M, shorts: Zara, loafers: Taupage, oorbellen: Parfois, horloge: Fossil

 

Lots of love 

Lisanne