De examens zijn voorbij! Lees hier wat Lisanne is gaan doen.

Dat was het dan. De middelbare school zit er (als het goed is) voor mij op. Zes jaren gevuld met hard werken, werden afgesloten in twee vreselijke weken: de examens. Misschien deden jullie zelf ook examen en anders hebben jullie er vast wel iets over gehoord op het nieuws, van broers, zussen of van mensen uit de hogere klassen. Leren, dat was het enige waar ik aan 'probeerde' te denken. Ik heb mode namelijk voor eventjes uit mijn leven proberen te bannen, maar dat ging beter dan verwacht.

Toen ik gisteren dan éindelijk weer een keertje ging winkelen – schrik niet, dat is zo'n 4 maanden geleden – merkte ik weer hoe erg ik dit had gemist. Lekker door de winkels struinen en opzoek naar leuke zomerkleren, want… over precies een week zit ik in het zonnige Portugal! Heerlijk naar onbekende stadjes, aan het strand liggen en uitgaan. Jealous?

Anyway, onderstaande outfit was mijn shopping outfit. Tijdens een shoppingtrip vind ik het altijd praktisch om een jurkje aan te hebben, omdat je die snel kunt uittrekken. Verder koop ik eigenlijk nooit broeken, dus alles wat ik koop kan ik mooi over mijn panty heen trekken. Aangezien het onwijs lekker weer was gisteren, had ik geen jas nodig. Ja ja, een puur genietmomentje.

Ik ga nu lekker genieten van mijn zomervakantie. Voor diegene die nog naar school moeten: succes de laatste weken en voor de andere eindexamenkandidaten: geniet van de vrijheid!

Tot volgende week.

Lots of love,

Lisanne