Marije over shocking foto’s van superjonge modellen

Dat je op je tiende al een succesvolle modellencarrière kan hebben, bewijst de kleine Thylane Lena Rose Bloldeau.
Ze is op weg om het jongste topmodel ooit te worden en dat lukt haar al aardig! Op haar vierde liep ze al op de catwalk voor Jean Paul Gaultier en ze heeft al heel wat fotoshoots op haar naam staan, waaronder de cover van Vogue Enfants.

Toch zitten er af en toe wel heel verleidelijke foto’s bij. Zo poseert ze vaak met dikke lagen make-up en dan vraag ik me toch af of je daar wel bezig mee moet zijn op tienjarige leeftijd.

Sommige vinden het shocking dat fotografen een meisje van tien laten lijken op een meisje van 20 jaar. Maar de fotografen zelfs zeggen dat ze soms zelfs beter poseert dan de oudere topmodellen. Wat vinden jullie van de foto’s? Hoort ze hier helemaal niet mee bezig te zijn of grijpt ze de kans van haar leven?

Zelf vind ik dat het geen kwaad kan om soms eens een onschuldige shoot te doen, als ze het zelf heel leuk vind en het echt haar passie is. Maar verder hoort ze toch gewoon met de barbies te spelen? Ach, als ze het maar naar haar zin heeft, en niet té snel volwassen wordt. Want meestal merk je pas te laat wat je in je kindertijd gemist hebt..

Liefs,
Marije

Fotografie; www.weheartit.com