Lobke kwam een vergeten foto van zichzelf tegen en ze had een superleuke bruiloft.

Stel, je loopt door een winkelstraat en opeens kom je jezelf tegen. En daarmee bedoel ik, op een reclamebord voor de ingang van een kapperszaak.

Dat was waar ook! Vorig jaar had ik meegedaan als model aan de Coiffure awards. Toen ik in Lichtenvoorde liep, kon ik het niet laten om er even een foto van te maken:

Dat grote afrokapsel op mijn hoofd, van een halve meter breed, is trouwens mijn eigen haar! Dit is dus het effect dat je krijgt als je mijn krullen kamt… Dus voor mij geldt: geen borstel mee naar school!

Ik verheug me zo op wat er allemaal nog komen gaat. Een miniblik in mijn agenda:

Deze week zocht ik modellen voor een shoot met stoffenontwerper Jolijn Pasmans. Voor het project in haar afstudeerjaar heeft ze waanzinnige stoffen ontworpen die ik ga fotograferen. Ook was ik druk met moodboards maken.

Net is er een mailtje in mijn mailbox verschenen met daarin de planning voor de shoot van aanstaande zondag. Er zijn weer veel nieuwe beauty’s van Fresh MM en Alpha Male. Elf modellen maar liefst, dat wordt non-stop fotograferen!

De week sloot ik af met een bruiloft in een beautiful dress en ik heb heerlijk gedanst. De lekkere hapjes zoals sushi, kreeftensoep en garnalen ontbraken niet!

Tot volgende week!

Liefs,

Lobke