Lobke’s afgelopen twee weken stonden in het teken van sweet 16 party’s, verhalen over de Grazia PC Catwalk en shoots met gloednieuwe gezichten.

Inmiddels zit ik weer helemaal in het schoolritme. Ik liep laatst op school langs de monitor waarop mijn dagrooster te zien
was: aanstaande vrijdag komt de schoolfotograaf voor de examenleerlingen. Het duurde even voordat ik besefte dat ik daarbij hoorde. Het is mijn
examenjaar!

Waarschijnlijk is het ook mijn laatste jaar dat ik in Limburg woon en het laatste jaar voordat ik begin aan een fotografieopleiding. Aankomend jaar zit vol met feesten en examenstress.

Dat betekent niet dat ik als fotografe stilzit. Afgelopen weekenden fotografeerde ik erop los in mijn eigen studio. Hij is niet zo groot als de studio in Amsterdam, maar voor mij is hij perfect. Een studio midden in het centrum van Geleen met genoeg ruimte voor mijn achtergronddoeken en lampen. Het heeft een keukentje, een omkleedruimte en een tafeltje voor mijn laptop: alles wat ik nodig heb!

Deze afbeelding kwam ik laatst tegen op facebook en schoot ervan in de lach.
Zo is het!

Komende zondag; back to Amsterdam! De andere treinreizigers zullen wel denken dat ik op vakantie ga als ze mijn bagage zien, maar met al deze spullen ga ik weer wat kilometers afleggen.

Bereid je maar vast voor, de komende weken zullen mijn blogs weer vol staan met nieuwe foto’s!

Liefs,
Lobke