Blog: Lobke’s Photo Diary

Lobke heeft weer veel meegemaakt de afgelopen week…

Lobke heeft weer veel meegemaakt de afgelopen week…

Hi,

Deze week heb ik jullie heel veel te laten zien! Let’s go.

We starten met een serie foto’s om alvast in de lente stemming te komen. Vogeltjes, takken, bloemen, jurkjes.. nu alleen de temperatuur nog!

Foto 1 t/m 3

Ook de foto’s van de Elite beauties Helen en Veerle zijn af. Hierover schreef ik in mijn vorige blog. Deze meiden gaan het nog ver schoppen!

Foto 4 t/m 6

Tenslotte een verslag van een bijzondere shoot in de duinen. Hiervoor reisde ik af naar de andere kant van het land. Probleempje: hoe verzorgen we de visagie en styling midden in de duinen? Op de camping natuurlijk. Na een belletje met een camping in de buurt, mochten wij gebruik maken van hun sanitair.

Dit leverde lachwekkende momenten op: campinggangers kwamen in trainingspak en op slippers hun was doen. Ondertussen waren wij ons aan het voorbereiden voor de shoot met mooie designerkleding en heel veel make-up.

Foto 7

Mijn team (de modellen Noor @Dune Agency en Danique, de stylist Cynthia Staats en de make-up artist Björn Kraakman) maakte zich ready. Ondanks dat de temperatuur rond het vriespunt lag, poseerden de modellen alsof ze in een heerlijk zonnetje stonden. De donkere lucht paste perfect in dit concept.


Foto 8

Heel tevreden kijk ik terug op deze shoot. Deze foto’s kan ik weer mooi toevoegen aan mijn portfolio!

Foto 9 t/m 13

Liefs, Lobke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen