Lobke over haar coole testshoot met Sharida en Natasja.

Hi,

Vandaag een backstageverslag van een hele gave testshoot!? Het team (de visagist Irene van der Hart, de stylist Emilia Regeer en de twee Elitemodellen Sharida en Natasja) arriveerden om 11 uur in mijn studio.

Terwijl Irene het haar van Sharida verzorgde, vertelden de twee modellen hoe ze gescout waren en wat hun ervaringen zijn als model. Natasja kreeg een contract nadat ze meedeed aan de Elite Model Look. Sharida stuurde zelf foto’s in en werd aangenomen nadat ze op gesprek kwam in het Elite Model Management hoofdkantoor. Lucky girls!

Beiden hadden ze een goed portfoliomateriaal en een opvallende setcardfoto nodig. Lets go!

Voor een mooie naturelle shot krijgt Sharida een tuinbroek aan. Ik verwacht dat die weer helemaal terug gaat komen. De bandjes worden goed afgesteld door Emilia.

Uiteindelijk wordt toch besloten om het haar in een knot op te steken, voor een edgy look.

Dit is ‘m geworden! Shardia’s nieuwe setcardfoto!

Terwijl Sharida aan het poseren was, werd ondertussen het haar van Natasja verzorgd. ?Natasja krijgt een zwarte tuinbroek aan, voor een strakkere look. ?Haar haren worden van boven natgemaakt en de kam gaat er doorheen. De perfecte ‘wetlook‘!

Tadaaa, Natasja’s setcardfoto!

Na een lange dag met tien verschillende kledingsetjes, veel geheugenkaartjes en geweldige foto’s, keerde mijn team terug naar huis.

Dit was de photo diary weer voor vandaag! Op naar de volgende shoot!

Liefs,

Lobke