Marvy geeft een Vogue Eyewear zonnebril weg!

Een jaar geleden was ik voor het laatst in Londen, wauw wat gaat de tijd toch snel. Super leuk om weer even drie dagen daar te zijn. Ik was samen met mijn vriend naar Londen gereisd, die moest daar namelijk ook voor zijn werk zijn, dus dat was heel gezellig. Overdag werken en s’avonds lekker uit eten met z’n tweeën. We hebben in ‘The Arch’ hotel geslapen, een klein hotel in een rustig straatje, op loopafstand van alle mooie winkels en Oxford Street (Topshop). Erg leuk om een keer naartoe te gaan! Dit is de kamer waar we sliepen. Een gezellige mix van kleuren en prints.

Ik was in Londen voor werk, maar heb natuurlijk tussendoor nog wel even geshopt. ?Bij de Topshop ben ik los gegaan en heb ik onder andere een broek en een mooie blouse gekocht. En voor mijn vriendinnetje en styliste Chantal Bles moest ik ook een paar dingen meenemen. Zij had een paar plaatjes gemaild van de items die ze wilde hebben, handig!

Tja, deze kon ik ook niet laten liggen, want de kleur koraal is wel helemaal hot dit seizoen. Oh ja, ik heb ook nog een mooie koraalkleurige lipstick van ‘Kate Moss voor Rimmel’ lijn gekocht!

Speaking of Kate Moss, zij is echt een stijlicoon. Iedereen over de hele wereld kijkt altijd naar wat zij draagt, hoe haar haar zit en wat voor accessoires zij draagt.

Zo is de favo zonnebril van Kate op dit moment deze bril van Vogue Eyewear en daar mag ik er een van weggeven!!! De zomer komt er weer aan, dus is een fashionable zonnebril een absolute must-have.

Wat moet je ervoor doen? Heel simpel; Laat mij in een paar regels weten waarom jij (of misschien wel je beste vriendin) deze zonnebril nodig hebt of graag wilt hebben. Schrijf je antwoord onder mijn blog en misschien win jij dan volgende week deze supermooie bril.

De shoot vorige week met Leco was superleuk en we hebben erg gelachen. Hier is Leco net begonnen met het testen van welke kleur lipstick ik op mijn lippen krijg. Welke kleur het uiteindelijk is geworden blijft een verrassing.

Hier een gedeelte van de make-up die Leco allemaal bij zich had. Leco smeerde eerst een goede dagcrème op mijn gezicht voordat hij de foundation met een kwast op mijn gezicht aanbracht.

Als laatste nog even op de foto met de fotograaf Nick van Ormondt. Die foto natuurlijk in zwart-wit, anders zien jullie het eindresultaat. 😉

?Tot volgende week!

Kussss