Celine won een paar weken geleden een retourtje Londen! Ze vloog samen met een vriendin naar Londen om daar met Lauren Kate te high tea’en!

Wooowwoooowwooowwwoow Girls!

Laat ik bij het begin beginnen.. Een tijdje geleden kreeg ik ineens een telefoontje van de CG!: ik had een ontmoeting en High Tea met Lauren Kate (schrijfster van de ‘Fallen series’) en daarmee dus ook een dag Londen gewonnen!

De week na het telefoontje kroop langzaam voorbij maar toen was het éindelijk maandag. We zijn ’s ochtends vroeg om 6 uur opgestaan om ons klaar te maken en naar Schiphol te gaan. Eenmaal op Schiphol stond Sandra (degene die de marketing van Lauren’s boeken doet!) al op ons te wachten.

Na op onze reisgenoten te hebben gewacht gingen we samen naar de gate: op naar Londen! Na een vlucht van een klein uur kwamen we aan in Londen. Terwijl Sandra de kaartjes voor de metro ophaalde, zagen wij de eerste wijken van Londen. Voor mij voelde het bijna als thuiskomen, wat hou ik van die stad zeg!

Nadat we door hadden hoe we de metro in Londen moesten gebruiken, gingen we op weg naar Picadilly Circus, waar de high tea was in het Meridièn Picadilly. Na een kort overleg hoe laat we weer zouden afspreken, gingen we ieder ons eigen weg.

Eerst gingen Emmy en ik naar Waterstone’s, een van de grootste boekenwinkels in Londen. Samen gingen we gelijk naar de Young Adults afdeling, waar alle boeken van het ‘Dark Romance’ genre stonden. In eerste instantie konden we het niet vinden, en na 3x vragen werd er gewezen naar een klein boekenplankje in een hoek van de winkel.

Een beetje teleurgesteld liepen we weer naar buiten en gingen Regent Street op, wat vlakbij Picadilly Circus is. Daar hebben we nog een beetje rondgekeken bij de Apple Store & Accessorize. Verder hebben we natuurlijk wat lekkers bij Starbucks gehaald, dat hoort er nu eenmaal bij!

Toen was het eindelijk tijd voor de high tea met Lauren Kate. Met zijn allen gingen we naar binnen en stapten we de lift in naar de lunchroom. Toen we daar kwamen was het een en al chique. Mooi gedekte tafels en een geweldig lichte ruimte: wow!

We gingen alvast zitten, en na een minuut of 5 kwam Lauren. Wauw wat een stijlvolle vrouw is dat zeg! Na ons te hebben voorgesteld, vroeg ze hoe we de high tea gewonnen hebben. Ik heb hem natuurlijk door CosmoGIRL! Gewonnen met mijn interviewvraag, eindelijk mocht ik hem stellen!

Mijn vraag was: ‘What was the inspiration for the characters of Luce and Daniel and how did you wrote a story that is so dramatic, romantic but still full of humor?’. Vrij vertaald: ‘Waar zijn de personages van Luce en Daniel op gebaseerd en hoe heeft u een verhaal kunnen schrijven dat zo dramatisch en romantisch is, maar nog steeds vol humor is?’

Ze vond het in ieder geval een zeer goede vraag en ze heeft hem ook echt beantwoord. Ze vertelde dat in het begin Luce gebaseerd was op een van haar beste vriendinnen, maar dat ze steeds meer haar ‘eigen’ karakter werd. Daniel is niet gebaseerd op een persoon die ze echt kende, maar meer op een jongen waarvan Luce zou kunnen dromen. Cam daarentegen (de badboy in het verhaal) was op haar man gebaseerd.

Dit was eigenlijk totaal niet wat ik verwachtte, ik had altijd gedacht dat Daniel of tenminste Miles geïnspireerd zou zijn op haar man! Eigenlijk hebben we zo drie uur over de boeken gepraat, over de nieuwe boeken in de series (Fallen in Love in januari en Rapture in juni), haar leven in California en over haar carrière voor ze schrijfster werd.

Na de high tea gingen we nog even snel langs bij Waterstone’s. Daar vonden uiteindelijk wel de juiste afdeling en kon ik toch nog een paar boeken kopen!. Na Waterstone’s gingen we weer met de metro richting London City Airport, en vervolgens naar Amsterdam. Tegen de tijd dat we daar aankwamen waren we zwaar vermoeid, maar zeker voldaan! Het was een unieke ervaring om Lauren te ontmoeten!

Liefs,

Celine