Esmee op streetstyle-jacht in Londen.

Hi iedereen!

Na een erg druk maar superleuk weekend in Londen ben ik inmiddels alweer een paar dagen thuis & weer hard aan het werk! Ik moet zeggen; het was alles en meer dan wat ik ervan verwacht had! Mooie winkels, rode dubbeldekkers, veel – heel veel mensen + toeristen, de welbekende rode telefooncellen en natuurlijk toeristische dingen als de Big Ben en London Eye waren ook zeker de moeite waard.

That said, moet ik wel toegeven dat de streetstyle me een beetje tegen is gevallen! Ik heb mijn best gedaan, echt waar, maar de enkele verdwaalde fashionista’s in Londen liepen zo hard, dat ik niet eens de kans kreeg om te vragen of ik ze op de foto mocht zetten! Daarbij komt, dat ik er ook maar één of twee gezien heb, en er waren, zoals de meeste van jullie denk ik wel op het nieuws gezien hebben, demonstraties tegen de overheid in het centrum van Londen.

Het was dus ook echt chaos en tot groot verdriet (van mijzelf) moesten ze zelfs Topshop sluiten op zaterdag omdat de demonstranten ruiten aan het vernielen waren. En tja,met overal ME in neon-gele jasjes worden de foto’s ook niet zo mooi natuurlijk.

Maar met mijn bloggerspirit wil ik jullie natuurlijk niet teleur stellen en heb ik op FaceHunter een paar leuke Londen streetstyle looks opgezocht, helaas niet zelf geschoten, maar wel erg fashionable!

xoxox
Esmee.