Na regen.. Komt zonneschijn! Hoe blijf jij blij?

Op dit moment slaat deze titel niet echt op mij, want ik zit in een verschrikkelijke toetsweek. Dit komt ook mede door mijn geweldige gevoel voor planning, die ik dus niet heb.

Maar goed, terug naar de titel: genieten van elke dag dus. Elke dag is speciaal, elke dag is er weer een, dus waarom zullen we niet van elke dag het beste maken?

Als je denkt aan de dingen waar je van houdt, denk je aan je familie, je vrienden en je vriendje (ls je die hebt dan ;)). Ben je momenteel even single? Lucky you! Geen gezeur over met welke boys je niet mag afspreken omdat je bent en gewoon alle tijd voor je vriendinnen.

Dan hebben we nog de andere factor die ongeveer iedereens leven momenteel sociaal een stuk moeilijk maakt: school. De bergen met huiswerk, de toetsen en dan nog maar niet te spreken over al die verslagen die af moeten.

We kunnen dit allemaal eeuwig gaan uitstellen, maar het moet toch ooit een keer gedaan worden. Dus pak een dikke beker koffie erbij en gaan met die banaan! Kan je jezelf daarna met iets lekkers belonen! 🙂

Zit je op dit moment niet zo lekker in je vel? Dat is vervelend. Je hebt natuurlijk alle recht om boos/verdrietig/onzeker te zijn, maar blijf niet in deze bui hangen!

Hoe je je voelt straal je ook uit en kunnen anderen zien en je kan er zelfs ander mee meetrekken. Een dag is te kort om te balen, probeer je er dan overheen te zetten, denk aan positieve dingen en bedenk dat na regen zonneschijn komt.

Het leven is kort, leuke dingen gaan veel te snel voorbij en aan stomme dingen lijkt soms geen einde te komen. Maar weet dat alles altijd beter wordt en dat het wel goed komt.

Be happy, be yourself en lovin’ each day!

Liefs,

Ying

Ps: De inspi van deze blog:

Beeld: mindygreen.com