CG! Blogger Ying inspireert jou om te schrijven voor CosmoGIRL! 117.

 

Het stond al op de site en op CG!'s Facebook, maar 'CosmoGIRL! 117 wordt het ‘Made by You’-issue. Een nummer vol met ideeën voor én door Cosmogirls'. Daarom wijd ik deze blog aan het feit dat iedereen iets interessants te vertellen heeft, dat misschien wel in CosmoGIRL! kan. Heb je zelf niet zoveel ideeën waarover je zou kunnen schrijven? Misschien helpen mijn voorbeelden jou om die pen te pakken. 
 
(H)Appy
'Staat jouw mobiel ook propvol app's waar je écht niet zonder kan? Wij zijn benieuwd naar jouw favo app!'
 
Mijn mobiel staat helaas niet propvol met app’s, omdat mijn mobiel daar te sloom voor is. Maar ik heb natuurlijk wel een favoriete app: Instagram, hiermee kan je je foto's bewerken tot vierkante gefilterde polaroid exemplaren. Als ik naar de stad ben geweest of iets geks zie gebeuren, ben ik die speedy reporter die van alles foto's maakt. Zelf heb ik tijdens mijn vakantie in Valencia veel foto’s gemaakt van street art. Veel muren waren  beschilderd met unieke kunstwerken. 
 
Break-up
'Het is uit, over, finito. Toch zie je hem nog iedere dag. Niet in real life,maar op Facebook, Instagram, Twitter: het lijkt wel of hij meer foto's post dan ooit. Ken je dit?'
 
Op dit moment heb ik geen verdriet meer van een break-up, maar anderhalf jaar geleden wel. Het was heel raar om mijn statusupdate van 'in een relatie' naar 'vrijgezel' te zetten. Daardoor werd het definitief en kon iedereen het zien. Destijds had ik er een blog over geschreven waar ik advies gaf: afleiding! Goed uithuilen is oké, maar het leven gaat door en is te kort om tranen te verspillen aan die ene jongen. Ook al is hij opeens overal op sociale media, denk zoals Beyoncé, 'I will always be the best thing you never had.'
 
Mmm, food
'Ben jij echte keukenprinses? Deel je favo recept met ons.'
 
De laatste keer dat ik een taart bakte, kwam hij kurkdroog uit de oven. Gelukkig werd niemand er ziek van en was dat een van de weinige keren dat mijn kookkunsten mislukte. Mijn favoriete gerecht is risotto omgeschept in champignonbouillon met rode bieten, feta kaasblokjes, champignons en rucola sla. Eigenlijk vind ik ongeveer elk Italiaans recept yummy, maar er moeten niet veel verschillende soorten vis doorheen zitten. 
 
Hopelijk geeft dit artikel jou wat inspiratie. 😉
 
 
Liefs,
 
Ying