Welke keuze maak jij?

Wat is een relatie nog als je alleen nog maar ruzie maakt om de kleinste dingen? Niets als je het mij vraagt: een jongen moet je gelukkig maken en je niet keer op een keer van slag brengen. Of andersom natuurlijk Maar wat als je nog wel ontzettend veel om elkaar geeft?

Ronnie & Sammi (Jersey Shore)
Als er een stel is dat ervaring heeft met het make up en break up zijn het Ronnie en Sam wel. Niet alleen Ronnie en Sam werden gek van elkaar, maar zelfs de gehele cast van Jersey Shore raakten de wanhoop nabij. Het enige wat Ronnie en Sam konden doen was naar elkaar schreeuwen, vreemdgaan, nog meer naar elkaar schreeuwen en uiteindelijk bleef er niets over dan een gebroken hart.

Resultaat: Break-Up…al duurde dit wel een flink aantal afleveringen.

Leonardo DiCaprio& Blake Lively
Hoewel Leonardo, Blake eerst had gedumpt op het advies van zijn moeder (ja echt!), waarop Blake tijdens de eerste ontmoeting geen goede indruk had achtergelaten is het stel toch weer samen gespot. Want tja…als je echt van elkaar houdt moet daar niemand tussen kunnen komen die jullie ‘’gewoon niet bij elkaars vindt passen’’. Niet jullie probleem toch?

Resultaat: Make Up

Wat het verschil maakt tussen deze twee situaties? De wil om voor elkaar te blijven vechten. En in mijn ogen: that’s the only thing that counts!

Wat maakt voor jullie het verschil in de keuze to make up of to break up?

Liefs,
Femke

Beeld: Bron