Welke beautyproducten doe je in je make-uptasje?

Wanneer ik opsta, heb ik altijd een grote tas bij me met daarin naast mijn telefoon en portemonnee, ook een goed gevuld make-uptasje . Of het nou voor een afspraak voor mijn site in Amsterdam is, of een middagje bijkletsen bij mijn beste vriendin is: mijn make-uptasje gaat mee. Maar wat is nu een fijne standaard inhoud voor zo’n make-uptas?

Lipbalsem. Ik heb altijd schrale lippen en ik weet dat ik niet de enige ben die daar last van heeft in dit koude kikkerlandje. Kies voor een fijne lipbalsem met een lekker geurtje.
Foundation/concealer. Ik heb last van een vrij vette t-zone, waardoor gezichtsmake-up letterlijk van mijn gezicht af smelt. Ik heb altijd een klein potje met foundation en een tubetje concealer bij me om door de dag heen bij te kunnen werken.

Nagelvijl. Niets is irritanter dan de hele dag rond lopen met een haakje in je nagel.
Lipgloss. Om je lippen net wat meer te laten opvallen. You never know who you will run into!

Deodorant. Naar zweet wil niemand ruiken. Met deodorant haal je die lucht niet weg, maar je camoufleert hem enigszins. Beter iets dan niets!
Solid perfume. Een extra luchtje is altijd fijn, maar je wil andere mensen natuurlijk niet lastig vallen met jouw parfum gespuit. Solid perfume is de oplossing! Solid perfumes zijn zo compact als lipbalsems, wat ook weer een boel gesjouw met flessen parfum scheelt.

Niets moet, alles mag. Het is natuurlijk ook helemaal goed als jij je natuurlijke schoonheid benut en ’s ochtends au naturel de deur uit stapt!

Wat zit er in jouw make-uptasje?

Liefs,