Als je haar maar goed zit! Dat geldt ook bij jongens en Marije vertelt wat hip & leuk is!

Laatst kreeg ik de vraag naar mijn hoofd, wat nou in de mode was voor jongens. En dan heb ik het niet over kleding, nee, over haar! Nou heb je natuurlijk allemaal soorten haar. Zo heb je baardjes, snorretjes en doorlopende wenkbrauwen. Maar ik heb het over het haaromhulsel, haardracht, oftewel kapsels dus.

Laat ik beginnen met mijn eigen smaak, zelf vind ik het mooi als jongens halflang haar hebben. Waar je lekker door heen kan woelen met je handen. Om eerlijk toe te geven, het Justin Bieber/Beatles type kapsel dus.

Wat ik echt een afknapper vind, is als ze een enorme pot gel in hun haar hebben gedouwd. Waar je de witte klodders nog in ziet zitten. Ook ben ik eerlijk gezegd niet zo van de afro’s, en de kale mannen mogen ook wel even thuis blijven..

Nu ligt het natuurlijk wel meer aan de vorm van zijn gezicht. Want heeft hij een enorm voorhoofd, dan zou wat haar ervoor geen misdaad zijn.

Maar wat worden nou de haartrends voor 2012? Nu heb ik er een paar leuke voor jullie uitgezocht.

De eerste, en gelijk mijn favoriet. De ‘out of bed look’.
Lekker wild haar, waar je gewoon aan moet zitten!

De retro trend.
Voor de elegante man die wel van het klassieke houdt. Lekker losjes naar achter gekamd en aan de zijkanten wat opgeschoren.

Strak naar achter.
Het haar strak naar achter gekamd en met veel gel vast geplakt. Nu ben ik zoals eerder gezegd hier nou niet bepaald een fan van. Maar misschien kan het wel heel leuk staan bij jouw vriendje.

The grandpa look.
De jaren vijftig scheiding en het haar los naar achter.

Misschien zit er wel wat leuks bij voor jullie broers / vaders / vriendje?

Liefs,

Marije

Bronnen; www.styletoday.nl