Marije schrijft haar afscheidsblog…

De allerlaatste… Al een paar nachten lig ik te piekeren. Zal ik wel, zal ik niet? Misschien een tijdje stoppen of helemaal stoppen of juist gewoon doorgaan? Ik heb mijn keuze gemaakt: dit is mijn 80e blog en tegelijkertijd mijn allerlaatste..?.? Het is mijn eigen keuze, maar toch doet het een beetje pijn.

De afgelopen twintig maanden waren zo ontzettend leuk! Elke week was ik op zoek naar leuke onderwerpen om over te schrijven. Het heeft me niet alleen veel plezier geleverd, maar ook een heel duidelijke mening. En niet te vergeten: het gaf me een stukje identiteit. Ik was blogger. Blogger voor de CosmoGIRL! nog wel! ??

Maar ik moet nu mijn prioriteiten gaan stellen. Ik ben nu al een maand bezig met de vooropleiding van de Kunstacademie en het is toch wel zwaarder dan verwacht. Voeg daar nog eens vwo5, modellenwerk en sport aan toe en je week zit vol. Dus het werd tijd om wat dingetjes te schrappen!

Ik wil iedereen die mijn blogs gelezen heeft heel erg bedanken! Het is altijd fijn om te merken dat je stukken gelezen worden en ik heb altijd heel fijne reacties gehad. ?Ook wens ik mijn medebloggers enorm veel succes! Ik lees de andere blogs altijd met veel plezier en zal dat zeker blijven doen. Good luck!
?
Lots of love,

Marije Pöpping?