Van de KABK show tot Italïe en vakantieliefjes…

Wat heb ik lang niks meer van mij laten horen! Er is zoveel gebeurd in de tussentijd dat ik er maar voor gekozen heb om een scrapbook blog te plaatsen. Mijn hoofd zit op dit moment bomvol leuke herinneringen, dus ik zal er een paar voor jullie uit pikken! ?

Om te beginnen heb ik een aantal mooie shows gelopen. Zo mocht ik deze mooie creatie van Miriam de Waard showen tijdens de KABK show in Den Haag. Niet alleen zelf is ze een schat van vrouw, maar ook haar ontwerpen zijn prachtig! ?

Ook was ik geboekt voor de Transit show voor het Amsterdam Fashion Instituut. Hier presenteren alle afgestudeerden hun werk. En ik was de gelukkige die wel vier outfits mocht showen!

Na de laatste stap op de catwalk was het werkelijk rennen geblazen. ?In een halve minuut werd ik door zo’n vijf mensen in een andere outfit gehezen. Met nog trillende benen van de stress werd ik de catwalk weer opgeduwd en probeerde ik er zo relaxt mogelijk uit te zien!

Hierna ben ik gelijk doorgegaan naar Amsterdam om vakantie te vieren met mijn drie lieve vriendinnen. We zaten daar op een super leuke jongerencamping in hartje Amsterdam. Zeker een aanrader! (www.campingzeeburg.nl) ?

We hebben er elke dag heerlijk geshopt en allemaal schattige winkeltjes ontdekt. Maar het leukste waren toch wel de zwoele zomeravonden op de camping zelf. We hebben een hoop lieve mensen ontmoet en er zelfs vakantieliefjes aan overgehouden! Maar daarover meer in mijn volgende blog.

Na de week Amsterdam ging ik door naar Italië waar ik drie warme weken met mijn familie voor de boeg had. De dagen bestonden uit zon, zee, strand en leuke jongens spotten 😉 . Daarnaast heb ik nog heerlijk kunnen shoppen in Milaan en Verona.?

Nu ik net terug ben lijkt het alsof ik maar een paar daagjes weg ben geweest.. Maar dat beschouw ik maar als een goed teken!
Ik heb gelijk al een paar leuke dingen ingepland voor komend schooljaar. Zo begin ik in september met de vooropleiding van de kunstacademie. Dat betekent elk weekend keihard schilderen, beeldhouwen, naaien en tekenen!

Ook staat mijn profielwerkstuk gepland. Ik heb gekozen om samen met mijn zus een modeshow te organiseren, dus dit jaar moet ik een geheel nieuwe kledingcollectie maken. Dit wordt een ontzettend druk, maar creatief jaar!

Lots of love,
Marije

(Fotografie: Ron Stam en Peter Stigter)