Lees alles!

Hi allemaal!

De afgelopen week was zoals gewoonlijk weer heel fijn! 🙂 Ik had bedacht dat ik weer een ritme wilde ontwikkelen waarbij ik alles kan combineren. Met mijn nieuwe baan bij Fashiolista Agency is het lastig om ook nog iedere dag te bloggen, mijn vrienden, familie en vriend te zien én af en toe uit te rusten. Inmiddels heb ik dat ritme gevonden, dus dat scheelt een heleboel stress: YAY!

Ik geniet echt van het feit dat ik nu iedere dag in Amsterdam ben. Alles is gewoon zo mooi!

Ons kantoorhondje Lola komt steeds vaker naar me toe om te spelen. Zo geeft een knuffel waar ze héél enthousiast mee is, haha! Oh en vandaag viel ze op mijn schoot in slaap toen ik aan het werk was. Zo lief!!
 

Mijn favoriete All Stars!

Ik moet altijd even met bloesembomen op de foto. Ze geven me lentekriebels! 🙂

YUMMY: Falafel salade! Echt fan van deze combinatie van veldsla, komkommer, tomaat, avocado, taugé en dus falafel. Heeeerlijk! En hierna zat ik echt vol. Mijn favoriete lunch!

Oh so pretty… Deze Oilily kwastjes gebruik ik heel vaak.

Jaaaa vorige week was het zúlk lekker weer! Heerlijk om gewoon een hele middag buiten door te brengen.

Dit weekend was het helaas was minder zonnig, maar mijn vriend Michael en ik zaten alsnog op een terrasje in Alkmaar onder de terrasverwarming. We hadden wel echt het idee dat we de enigen waren, haha!

Daar is ie weer: de prachtige bloesemboom. Zucht…

En… Mijn favoriete outfit van de week! De rok kocht in in februari bij Forever 21 in Londen en ik ben er nog steeds heel blij mee. Zker in combinatie met dit spijkerjasje van Only!

Tot volgende week!

Liefs, 
Marloes