Lees meer!

Hi allemaal! 

 

Zoals iedere week heb ik weer een HUGE foto-dagboek voor jullie! De afgelopen week werd ik verwend met mijn droomsneakers: mintgroene All Stars!!

 

Nu ben ik écht écht écht klaar voor de lente. Kom maar op! Verder kwam mijn keukenprinsessendroom uit: ik maakte een MEGA brownie-taart! Uiteraard maakte ik hier een filmpje van, zodat jullie droom ook uit kan komen. Want, geef toe… Een mega brownie-taart klinkt toch hemels?

 

Deze week onderging mijn blog TheStyleSandwich.com een make-over! Ik vond het zó spannend dat mijn nieuwe layout na ruim een maand eindelijk online kon. Mijn blog wordt eindelijk volwassen 🙂

 

Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!!
 

 

 

YAY, cadeautje van Oilily gekregen! Ik werd verrast met een super cute tasje met 5 kwasten erin. LOVE! 

 

 

Jaaah, blauwe lucht! Alweer!! Nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik hou echt van het Nederlandse weer. Heerlijk dit. 

 

 

Daar zijn ze dan: mijn mintgroene All Stars! Inmiddels heb ik deze sneakers in 5 kleuren en mijn collectie is nog láng niet compleet. Maar, dit vrolijke kleurtje is wel héél fijn voor de zomer! 

 

 

YES, mijn nieuwe layout ging online! 🙂 Check 'm hier

 

 

Hoe Michael en ik dat vierden? Uhm met héél veel eten bij de McDonald' s! Oeps, dit was echt veel te veel. We hadden de hele dag nog niet gegeten, maar na dit enorme feestmaal kon ik ook écht niet meer. Voorlopig even geen hamburgers en kipnuggets meer voor mij!

 

 

Ook herontdekte ik mijn zwarte hoed van River Island! Hij is beste vriendjes met mijn trui van Saint Tropez. 

 

 

Het langverwachte moment: de mega brownie-taart!! Kijk snel naar het filmpje hierboven.

 

Happy me! Ik had duidelijk nogal veel lol met mezelf toen ik deze foto naar Michael wilde sturen…

 

 

Iets om over na te denken 😉 

 

Tot volgende week!

 

Liefs, 

Marloes