BFF dates, bankhangen en shoots!

Hey meiden!

Deze week was chill-time. Gezellige momenten met vriendinnen, luie dagen op de bank en veel outfit-shoots voor mijn blog. Heerlijk!

 

 

Er ging alweer een nieuwe Primark open en uiteraard was ik erbij! Eindhoven is de nieuwe place to be als het gaat om voordelige en superfijne items. LIKE! Het werd gevierd met een yummy breakfast en véél verwennerij. Volgende week laat ik jullie mijn nieuwe items zien!

 

 

Ook begon ik deze week met rijles (AAH!)… Doodeng! Ik heb inmiddels al 5 lessen gehad en ik kan al schakelen en op de snelweg rijden. Wat ben ik trots!!

 

 

Dit is één van mijn nieuwe Primark-items: mijn FRESH trui van de mannenafdeling. Perfect voor bij de nieuwe start die ik laatst maakte toen ik stopte met mijn studie. En ja, hij zit héérlijk!

 

 

Dinsdag praatte ik gezellig bij met mijn oud-huisgenootje uit Parijs, die nu in Amsterdam woont. We konden uren vullen met herinneringen ophalen, koffie drinken en dromen over Parijs. Dat zijn de mooiste momenten!

 

 

En uiteraard kan mijn favoriete outfit niet ontbreken in mijn diary! Deze luipaardjas zit zó lekker warm en levert bovendien heel veel knuffels op. Win-win!

 

Bye girls, tot volgende week!

 

Liefs,

Marloes