Marloes viert een feestje!

Hey girls, happy Halloween!

Deze week werkte ik hard aan mijn blog, deed ik ochtendgymnastiek op mijn hakken, leverde ik mijn project een kwartier voor de deadline in (YES!), werd ik verrast met een romantische date en ontdekte ik mijn nieuwe favoriete outfit…

Deze week begon goed: er gaat vanaf november iets heel spannends met mijn blog gebeuren, dus ik kan niet wachten! Met een grote glimlach zat ik te brainstormen, feels good!

Ojee, de volgende dag was ik mijn OV-chipkaart vergeten mee te nemen. Bovendien ben ik mijn portemonnee al een week kwijt, dus had ik geen geld mee. Resultaat? Een uur ochtendgymnastiek op mijn hakken! Wauw, die zonsopgang!

Daarna was het weer tijd voor mijn researchboek over China. Eergisteren was de deadline, dus ik heb een nacht doorgehaald om het op tijd af te krijgen. Bij deze foto had ik alles ‘netjes’ neergelegd voordat ik begon. Een uur later zat ik helemaal onder de papiersnippers en tape! Pluspunt, ik heb de deadline nét gehaald, FEEST!

Deze drie spreads bracht ik naar de drukker voor mijn stijlboek. Daarnaast leverde ik op school een enorm A3-boek met 100 pagina’s onderzoek in. Ik moest me inhouden om de school niet uit te huppelen, wat een opluchting!

En dat werd gevierd: mijn vriend verraste me en nam me mee op een romantische date in Utrecht, zo lief! We aten in een restaurantje onderaan de gracht en liepen daarna nog een rondje door onze favorite city.

En dit was mijn favoriete outfit van de week: de grijze trui komt van de Primark en zit zó heerlijk! Wat vinden jullie van mijn outfit?

Tot volgende week!

Liefs,
Marloes