Happy new change!

Hey meiden! Deze week was best heavy, maar stiekem ook heel gezellig… Nieuwsgierig?

 

Als modestudentje huppelde ik dagelijks naar het Amsterdam Fashion Institute en werkte ik iedere dag keihard aan mijn huiswerk. Het was mijn droom om op die school te zitten, maar het voelde eigenlijk niet helemaal goed. Daarom nam ik deze week een moeilijke beslissing…

Wat eraan vooraf ging? Vorige week donderdag ging ik op schoolreisje naar Tilburg en Breda. We bezochten De Pont (COOL!), het Museum of the Image (NOG COOLER!) en het textielmuseum (AAH!!). Wat een supergezellige dag!!


Hoe we deze super zware dag doorkwamen? Koffie, yummy!

De volgende dag had ik iets extra leuks op de planning staan: een lunch met mijn oud-klasgenootjes van onze school in Parijs. Vorig jaar woonde ik mijn Franse droomstad om in een half jaar Frans te leren. Julia (midden) en Melissa (rechts) zaten toen bij mij in de klas en nu was het tijd voor een mini-reünie omdat LA-girl Melissa in ons mooie Amsterdam was. Feest!

Die avond maakte ik de moeilijke beslissing om te stoppen met mijn studie. Mijn familie, vriend en best friends zagen dit al weken aankomen, maar mijn lieve klasgenootjes hadden dit niet verwacht. Ik ben super blij (en opgelucht!) dat ik deze keuze heb gemaakt, want ik zat niet op mijn plek op het AMFI. Volgend jaar kies ik voor een studie met media en journalistiek als uitgangspunt. New beginnings, let’s GO!


Deze nieuwe start werd uiteraard bij Bagels&Beans gevierd met vriendinnetje Evelien, die ik al maanden niet had gesproken!

En mijn favorite look of the week mag niet ontbreken! De komende dagen ben ik druk met solliciteren en ik heb veel afspraken bij PR-bureaus voor verschillende persdagen. Daar horen jullie volgende week uiteraard meer over!

Liefs,
Marloes