Ben jij al ready voor de herfst?

Hi Cosmogirls!

Binnen een week begint de maand oktober en wordt het tijd om eens serieus na te denken over je herfstgarderobe. Wat voor items ga jij dit seizoen inslaan?

Het viel me op dat de preppy looks weer helemaal in zijn. De kraagjes onder warme truien zijn overal te zien – zo leuk!

 

Ook spotte ik de strakke, halflange rokken nog steeds overal. Die zijn here to stay!

 

Voor een fijne dosis inspiratie, struinde ik mijn favo webshops af en deel ik vandaag mijn favoriete looks met jullie :-).
 

Links: Pencil Skirt van ASOS Petite (25,59 euro)

Midden: Korte klokrok van Pull&Bear (14,99 euro)

Rechts: Bontvestje van Pull&Bear (29,99 euro)

Die gekleurde rok trok direct mijn aandacht. Must-have alert! Eerlijk gezegd sta ik te popelen om 'm in deze exacte combinatie te dragen. Vooral de balans tussen onopvallende items en eyecatchers vind ik mooi. Like!

In de herfst draag ik altijd talloze laagjes. Ik ben dan ook absoluut fan van het dragen van bloesjes onder een fijne trui. Over laagjes gesproken, wat vinden jullie van zo’n bontvestje over een leren jasje?
 

Links: Ultra skinny jeans van ASOS (45,50 euro)

Midden: Boyfriend jeans van Pull & Bear (39,99 euro)

Rechts: Pencil skirt van ASOS (25,99 euro)

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat veel mensen de laatste seizoenen met kapotte broeken liepen. Die enorme gaten waren ineens helemaal in, maar ik moest er wel even aan wennen. Dit seizoen heb ik besloten dat ik het misschien (heel misschien!) ga proberen. Echt waar.

Aan die boyfriend jeans moet ik ook nog steeds wennen. Ik vind het bij anderen vaak heel cool staan, maar ik twijfel of het wel bij me past. Deze staat dus ook op mijn lijstje voor dit seizoen. Gewoon proberen, hoppa!

En YES, daar is ie weer: de pencil skirt. Ik vind ze zo leuk! Een wit exemplaar heb ik nog niet in mijn collectie, dus dat excuus vond ik goed genoeg. Gewoon kopen, toch? 😉

Wat vinden jullie van deze items? En zijn jullie al aan het plannen voor de herfst?

Liefs,
Marloes