Lees hier haar tips

Hi girls!

September is begonnen, yay! Weet je wat dat betekent…? Fashion Week staat voor de deur! Talloze designers staan te trappelen om hun nieuwste collecties te showen, en de modewereld kan niet wachten om voor de neus van de streetstyle fotografen te paraderen. Schaamteloos poseren ze in hun opvallendste outfits, terwijl de camera's druk klikken.

Ik ben normaal gesproken één van die fotografen, maar aangezien ik net ben begonnen aan mijn nieuwe opleiding, blijf ik dit seizoen in Nederland. Boeee!

Toch wilde ik jullie een paar van mijn favoriete snapshots laten zien, zodat jullie in ieder geval in de stemming komen. O, en een lesje in opvallen met streetstyle is natuurlijk nooit verkeerd, toch? 😉

Streetstyle Les 1: Val op en kies voor kleur! Draag drie felle kleuren bij elkaar en je bent gegarandeerd een hit op het Fashion Week-terrein.
 

Streetstyle Les 2:  Het is uiteraard ook erg belangrijk om een goeie plek te bemachtigen, zodat je een perfecte achtergrond hebt. Vervolgens is het gewoon een kwestie van subtiel glimlachen en wachten tot de fotografen op je afkomen…

Streetstyle Les 3:  Als de fotografen je hebben gespot, is het uiteraard de bedoeling dat je vrolijk beweegt, lacht, huppelt en je outfit showt. Work it!

Hebben jullie ook al zin in alle Fashion Weeks?

Tot volgende week!

Liefs,
Marloes