Wat zijn haar essentials?

Ik heb iets ontdekt. Voor dit artikel wilde ik mijn favoriete items op een rijtje zetten, maar ik kwam erachter dat mijn lijstje alleen schoenen, tassen en accessoires bevat!

 

 

Nu ik erover nadenk, klopt dit ook wel, want mijn outfits zijn altijd vrij basic, maar dan met mooie eyecatchers als toevoeging.

Benieuwd naar mijn essentials

Dit kettinkje scoorde ik laatst bij de opening van Forever21 en ik ben er zó blij mee! Nooit gedacht dat een aankoop van €1,50 mij zo blij kon maken, haha! Normaal gesproken ben ik fan van enorme statement kettingen, maar deze is perfect voor de afwisseling :-).

De aankoop van deze aanwinst van Antonio Marras was zenuwslopend. Ik wachtte met spanning tot hij in de sale was gezakt naar 70% korting, maar was doodsbang dat hij tegen die tijd uitverkocht zou zijn. Maar YES, ik heb hem! Een heel fijn tasje voor avondjes in de stad :-).

 

Ik heb vijf paar All Stars, maar deze mintgroene vind ik het allerleukst. Zo'n mooi kleurtje!

Mijn horloge van TOV Essentials heb ik íedere dag om. Vooral de schakel in het midden vind ik prachtig, die maakt hem zo speciaal!

En…. mijn bloemenkrans natuurlijk! Stiekem vond ik het een beetje eng om te dragen, maar ik krijg er alleen maar complimentjes over!

Wat zijn jouw favoriete items? En wat vind jij van al die bloemenkransen die de laatste tijd overal voorbij komen?

Tot volgende week!

Liefs,

Marloes